Тепло є, а батареї холодні. Багатоповерхівка у Рівному досі без опалення. Мешканці кажуть, все через низький тиск. Нарікають на тепловиків. Останні заперечують. Бо тепло подають лише до будинку, все інше - проблеми мешканців. А люди хвилюються ще й за платіжки. Бо тепла немає, а які прийдуть суми - не знають. Яна Євтушок продовжить.

Люди хворіють, квартири покриваються пліснявою. З 18 жовтня у Рівному розпочався опалювальний сезон. Втім, мешканці будинку на вулиці Д. Галицького, 9 цього не відчули. У квартирі пані Марії живуть троє малолітніх дітей. Серед них - немовля. Жінка каже, усі гріються електрообігрівачами та теплим одягом. Бо не мають іншого вибору.

Відтак, люди нарікають на тепловиків. Мовляв ті дають замалий тиск під час подачі опалення. Така проблема існує вже понад 2 роки. Мешканці будинку неодноразово зверталися у всі інстанції. Щоправда, це безрезультатно.

Проблема з подачею тепла існує вже понад 2 роки. У попередньому році будинок обстежила відповідна комісія. Рекомендувала жителям встановити додатковий тепловий насос на теплопункті.

До того, жителі не знають, як бути із майбутніми платіжками за опалення, якого немає. А через те, що гріються з допомогою електричних приладів, приходять шалені рахунки за світло. Натомість, у "Рівнетеплоенерго" запевняють, проблема лиш у внутрішньобудинкових мережах, які скоріше за все виникли через раніше невдало виконані ремонтні роботи.

Тож мешканцям будинку необхідно знайти спеціалістів, котрі обстежать будинок та усунуть неполадки. Тепловики наголошують, допоки самі мешканці самостійно не вирішать вищезгадану проблему, доти перебої з опаленням існуватимуть у їхніх оселях. Оскільки, подача тепла до багатоповерхівки здійснюється в межах норми. 

Читайте також: У Рівному продовжили роботу ярмарку біля центрального ринку (ВІДЕО)