Фото ілюстративне
Здолбунівською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт відносно 40-річного жителя міста Корець, якому інкримінують вбивство товариша.

У ході досудового розслідування встановили, що на початку серпня цього року із повідомленням про зникнення жителя Корця до поліції звернулась його сусідка. Як стало відомо, четверо чоловіків розпивали спиртні напої за місцем проживання обвинуваченого, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Під час «застілля» у чоловіків виник конфлікт, під час якого господар вдарив потерпілого ножем у груди, від чого той помер на місці події. Щоб приховати злочин, тіло загиблого зловмисник сховав у підвальному приміщенні свого будинку, де воно пролежало 4 доби, доки труп не виявили працівники поліції.

Чоловіка затримали. Наразі він перебуває під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Рівненської обласної прокуратури

Читайте також: У Рівному під колеса авто потрапила дитина