фото ілюстративне
Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines має намір налагодити авіасполучення великих аеропортів країни з невеликими регіональними. Це дозволить швидко та недорого дістатися з будь-якого обласного центру до столиці та назад.

Про це повідомляє Економічна правда.

Ми вже запустили перший рейс Київ-Миколаїв і далі плануємо налагодити регулярні та чартерні перевезення Україною та за її межами. Почнемо зі стандартних напрямків – Запоріжжя, Чернівці, Львів, Харків, Івано-Франківськ, Миколаїв. Влітку розширимо рейси на Одесу, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Рівне, Харків. Хочемо поєднати найвіддаленіші західні регіони з півднем країни", - заявив льотний директор Авіакомпанії Air Ocean Airlines Анатолій Кукса.

За його словами, коли компанія отримає дозволи на польоти до Європи, рейси відкриють до Італії, Німеччини, Польщі та Чехії.

На рішення авіакомпанії розвивати внутрішні авіаперевезення вплинула низка факторів, зокрема зростання пасажиропотоку всередині країни на 30-40% за останній рік. За даними аналітиків, такого зростання не було кілька років поспіль.

Нагадаємо, Міжнародний аеропорт "Рівне" включено до переліку з реконструкції та капітального ремонту інфраструктурних об’єктів за рахунок коштів Державного бюджету України. Зокрема, на розвиток Рівненського аеропорту у цьому році передбачено 75,730 млн грн. Йдеться про реконструкцію радіотехнічних засобів навігації та аеродромного комплексу, а також капітальний ремонт огорожі самого аеропорту і його території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На реконструкцію рівненського летовища надійдуть ще 35 мільйонів гривень (ВІДЕО)