фото ілюстративне
09 листопада 2021 року на черговому засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради розглядатимуть питання "Про встановлення тарифів КП "Квасилівтеплоенерго" Рівненської міської ради".

Про це повідомила староста Квасилова Віта Кисільова.

Проект даного рішення опублікований був ще до початку опалювального сезону 2021-2022 років. 21 жовтня депутати міської ради на пленарному засіданні сесії прийняли рішення, яким підтримали населення пропозицією застосувати тариф для населення не вище 2375 гривень за гігакалорію, - йдеться в повідомленні. 

29 жовтня голова Рівненської МТГ Олександр Третяк на засіданні виконавчого комітету вніс пропозицію застосувати ТОВ "Рівнетеплоенерго" для населення тариф на послугу з постачання теплової енергії у розмірі, нижчому за економічно обгрунтований - 1913 грн замість 2725 грн; ПРАТ "Еско-Рівне" - 2018 грн замість 2625.

Дана пропозиція була підтримана більшістю голосів членів виконавчого комітету, незважаючи на те, що реалізація прийнятих рішень може потребувати фінансування з бюджету Рівненської міської територіальної громади в разі, якщо з державного бюджету компенсація не надійде.

На тому ж таки засіданні Віта Кисільова звернулася до міського голови з проханням детально вивчити оприлюднений тариф для населення Квасилова 2674, 72 грн за гігакалорію та застосувати КП " Квасилівтеплоенерго" для населення тариф нижчий за економічно обгрунтований.

Як зазначає староста Квасилова, в грудні 2020 року депутати Рівненської районної ради проголосували за тариф для населення Квасилова 2130 грн за гігакалорію, який застосовується станом на сьогодні.

Отож, 9 листопада на черговому засіданні виконавчого комітету будуть розглядати застосування тарифу КП "Квасилівтеплоенерго", враховуючи рішення депутатів Рівненської міської ради та інтереси квасилівчан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Найближчим часом на Рівненщину надійде ще одна вакцина