З метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 та запровадження на території Рівненської області з 26 жовтня червоного рівня епідемічної небезпеки, обслуговування клієнтів служби зайнятості здійснюватиметься за новими правилами.

Зокрема:

1. Реєстрація, перереєстрація безробітних, які не мають сертифікату про вакцинацію або довідку про негативний результат тесту на наявність вірусу CARS-CoV-2, здійснюється через портал «Дія».

2. Реєстрація, перереєстрація безробітних, які мають сертифікат про вакцинацію або довідку про негативний результат тесту на наявність вірусу CARS-CoV-2, проводиться в приміщеннях базових центрів зайнятості та філіях Рівненського ОЦЗ з обов’язковим пред’явленням сертифікату або довідки. Послуги таким особам надає лише працівник, що отримав одну або дві дози вакцини.

3. Обслуговування роботодавців та зареєстрованих безробітних здійснюється засобами дистанційної комунікації, з обов’язковим підбором роботи для зареєстрованих безробітних.

У базових центрах зайнятості та філіях Рівненського ОЦЗ проведення групових масових заходів відбуватиметься в онлайн форматі.

Обслуговування відвідувачів здійснюється із дотриманням обмежувальних протиепідемічних правил і норм.

Працює телефон "гарячої" лінії обласного центру зайнятості 0362 633106.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь в центри зайнятості та філії Рівненського ОЦЗ. 

Читайте також: З наступного тижня у "Дії" з'явиться COVID-сертифікат про одужання