20 років ледь теплі батареї. У Рівному мешканці будинку на вулиці Млинівській, 39 скаржаться на холод у свої квартирах. Проблема є у одному під'їзді у декількох квартирах. Люди обурюються. Бо ж у сусідніх помешканнях батареї гарячі, а платити ж за тепло доводиться однаково. Чому так, намагались з'ясувати наші журналісти.

Це Валерій Кривой. Мешканець однієї з квартир, який скаржиться на відсутність тепла в оселі. Розповідає, що в їхньому під'їзді у всіх квартирах по стояку прохолдні батареї, а на вулиці майже зима. Також каже, що він інвалід другої групи, має маленьку пенсію, але змушений платити за тепло, яке не отримує.

Такої ж думки і сусіди, які живуть поверхами вище.

Мешканці цих квартир, кажуть що не мають бажання сплачувати кошти за неіснуюче тепло.

Люди кажуть, що неодноразово викликали комісію, яка мала би перевірити темепературу в приміщенні. Однак, користі з цього було не багато.

У Рівнетеплоенерго пояснили, що свою функцію з подачі тепла до теплового пункту будинку вони виконують у повному обсязі.

Голова ОСББ каже, у цьому під'їзді є відповідальна особа, яка регулює подачу тепла до квартир. Та пояснив, що на вулиці плюсова температура, тому було прийняте рішення зменшити відсоток тепла, для економії коштів.

Додає, що ще на весні були подані документи до управління економіки міста, на прохання співфінансувати встановлення автоматичного вузла регулювання тепла, який міг би вирішити питання жителів квартир. Зі слів Сергія Оліфера у такому проханні було відмовленно за браком коштів. 

Читайте також: У Рівному будівництво кільця на перехресті вулиць Дубенська-Макарова добігає кінця (ВІДЕО)