Дві серйозні ДТП на одному місці. І це впродовж двох годин. На трасі Київ-Чоп поблизу села Велика Омеляна спочатку зіткнулись дві вантажівки, потім два легковики. Один з них перекинувся на дах. Про постраждалих, серед яких малолітня дитина, та чи пов'язані ці дві аварії між собою - розповість Дмитро Тригубець.

Перша з них за участі вантажівок трапилась ще о 9 годині ранку. Одна з них в результаті вилетіла у кювет. Інша з тонами вантажу ледь не злетіла з дороги. Михайло Олійник також водій ваговозу, приїхав на місце події, адже один з її учасників є його колегою. Розповідає, як ймовірно трапилась дтп.

Обидва водії відбулися легким переляком, а серйозних травм не зазнали. У результаті аварії дорога вщент засіяна уламками машин. Рух однією смугою був ускладнений.

На цьому ж місці, на трасі поблизу Великої Омеляни трапиласть і інша аварія. Кермувальниця легковика "Опель" наздогнала ВАЗівку. Остання внаслідок зіткнення перекинулась на дах. Винуватиця була на місці. Її, про приїзду нашої знімальної групи, освідували поліцейські.

Відомо, що у салоні авто, яке перекинулось, окрім 42-річного водія, поруч сиділа його 6-ти річна дитина. Медики, які приїхали на виклик, оглянули учасників автоторощі, однак нікого не госпіталізовували.

Причина такого серйозного зіткнення з подальшим переворотом на дах ВАЗІВки випадковість. За словами очевидців, водійка Опеля задивилась на попередню автопригоду.

На щастя, внаслідок обидвох ДТП ніхто серйозно не постраждав. Як нам повідомили у поліції, патрульні обставин автопригод не встановлювали. Все обмежилось європротоколом.

Читайте також: Ледь не загинув: у Вараші нетверезий водій автомобіля зніс стовп від білборда (ВІДЕО)