Врізався у бордюр, зніс рекламний щит, але сам не постраждав. На щастя, обійшлося і без жертв. Тепер порушник нестиме відповідальність за двома статтями адмінкодексу.

Учора, першого листопада, близько 20 години до поліції надійшло повідомлення 30-річного жителя Вараша, що по вулиці Станціна сталася ДТП.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції Вараського РВП на місці події встановили, що 61-річний водій автомобіля «Renault Logan», перевищив допустиму швидкість і під час здійснення маневру повороту не впорався із керуванням, внаслідок чого в’їхав в бетонний бордюр, вилетів поза межі проїзної частини на «зелену зону» і зніс металеву опору рекламного щита.

Водія доставили до лікарні, де у нього діагностували незначні тілесні ушкодження. Крім того медики зазначили, що чоловік знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу, іншого майна та керування в стані алкогольного сп’яніння, вирішується питання про притягнення 61-річного водія до адмінвідповідальності за статтею 124 та частиною 1 статті 130 КУпАП.

Понівечений автомобіль помістили на спецмайданчик Вараського РВП.

Читайте також: Дві автотрощі на одному місці: у Великій Омеляні трапилась ще одна ДТП (ВІДЕО)