Фото ілюстративне
На Рівненщині покращують житлові умови для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Це стало можливим завдяки державній субвенції. Цьогоріч для області - це понад 40 млн грн.

27 жовтня регіональна комісія Рівненської області з питань розподілу субвенції внесла зміни до переліку осіб, які отримають грошову компенсацію на придбання житла.

«Раніше цей перелік був затверджений відповідно до пропозицій, які надали територіальні громади. Але у подальшому виявили факти, які впливають на використання коштів. Зокрема, з’ясувалось, що дехто втратив таке право, дехто надав додаткову інформацію про інвалідність, зміну прізвища тощо», - прокоментувала заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Всього прийнято рішення про виплату компенсації для 89 жителів Рівненщини, які мають статус дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа.

Нагадаємо, цьогоріч для області виділили 40,3 млн гривень на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Читайте також: На Рівненщині затвердили 15 об’єктів "Великого будівництва" на наступний рік