У Рівному чоловіка засипало землею. Сталось це на будівництві стадіону Авангард. Під час робіт там стався зсув ґрунту і він опинився у ямі глибиною близько двох метрів. Його витягнули колеги. Будівельник вже був без свідомості. Чоловіка госпіталізували. Як наразі почувається чоловік, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Це стадіон Авангард. Під час будівельних робіт тут під землю провалився чоловік. Він опинився у ямі глибиною майже два метри за лічені секунди. Грунт засипав чоловіка. На щастя, поруч були колеги, які не розгубилися, дістали потерпілого з пастки, а потому викликали швидку. Будівельник вже був безсвідомості.

Там до повного одужання йому доведеться перебувати ще декілька днів. Чоловік відмовився спілкуватися з журналістами. Правоохоронці ж вже розбираються у інциденті.

Тому розслідують цей випадок за статтею порушення вимог законодавства про охорону праці. В свою чергу профільне управління паралельно з копами шукають причини травмування людини на будмайданчику.

Генпідрядником будівництва на Авангарді є компанія “Фіалка”. Її керівник Юрій Фалко, розповідає - нещасний випадок стався із працівником субпідрядної організації, який встановлював каналізаційний колектор.

І додає, на будівництві, подібне трапляється часто. Травмованому будівельнику ж обіцяють відшкодувати усі кошти витрачені на лікування.

Читайте також: Рівненські медики показали, що відбувається в інфекційному відділення ЦМЛ