І це в той час, коли опалювальний сезон розпочався ще тиждень тому. Люди зігріваються теплими речами, гарячим чаєм та обігрівачами. Спати доводиться теж під кількома ковдрами. Адже температура повітря у помешканнях не вище 15-ти градусів. Коли ж люди перестануть мерзнути у власних оселях, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Усе через те, що "Рівнетеплоенерго" замість того, аби відремонтувати теплотрасу влітку, робити це розпочали лиш на початку жовтня, - кажуть місцеві.

І таких будинків майже 50. Задля швидшого завершення робіт у міській раді з цього приводу зібрали цілу нараду. Точніше, запросили голів ОСББ, управляючі компанії, "Рівнетеплоенерго" та керівників інших управлінь. Що стосується будинку на вулиці Степана Бандери, 69, то вчасно розпочати роботи завадила ціна на матеріли.

Однак реальність, виявилась трохи інша. Робітники і справді завершують роботи. Але раніше 28 жовтня мешканці будинку на Степана Бандери тепла в своїх оселях не відчують. І ще одна проблема: у деяких будинках, де тепло вже увімкнули, батареї всеодно залишаються ледь теплими.

І поки тепловики усуватимуть усі недоліки та проводитимуть крайні ремонтні роботи люди і надалі мерзнутимуть у власних оселях. Попри те, що за прогнозами синоптиків, найближчі дні будуть доволі теплими, то вночі температура повітря становитиме +1- +2 градуса тепла. 

Читайте також: Аварії трубопроводу: у Рівному мешканці вулиці Тургенєва страждають від постійних ремонтних робіт (ВІДЕО)