Біля драмтеатру зібрались десятки людей. Чекають вакцинації. У кожного свої пояснення. Одні хочуть захистити себе від небезпечного вірусу, інші кажуть без щеплення - багато обмежень. Як проходить вакцинація і яка зараз ситуація у лікарнях - дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

І в цьому пані Ольга пересвідчилася особисто. Коли у квітні захворіла на коронавірус і ледве поборола недугу. Тож нині стоїть за другою дозою вакцини.

І таких як пані Ольга біля Драмтеатру зібралося десятки. Утворивши чималу чергу охочих вакцинуватися. Що деяких рівнян неаби як обурює.

Окрім довжелезної черги, одній із охочих вакцинуватися довелося стикнутися із ще однією проблемою. Її не внесли в базу даних. Однак вирішити її жінка так і не змогла.

Вакцинуються люди здебільшого для того щоб уникнути заборон, які невдовзі можуть загрожувати невакцинованим. З цієї ж причини, а також через сферу своєї діяльності вирішила вакцинуватися і Анастасія.

Дівчина отримує уже другу дозу вакцини, сподівається, що перенесе її так само легко як і першу.

Такий ажіотаж на вакцинацію, каже медсестра, виник нещодавно. Серед охочих щепитися як молодь так і люди старшого віку.

Хворих з ковід щодня більшає. Сьогодні антирекорд, майже 800 нових інфікованих в області. У Рівненській міській лікарні вже майже 3 сотні пацієнтів з ковід.

І потрапляють туди навіть тепер молоді люди. З агресивнішим перебігом захворювання.

Тож невдовзі пацієнтів у Рівненську міську лікарню не буде куди шпиталізувати. Адже майже всі ліжка для ковідних хворих - вже зайняті.

Читайте також: Керівників підприємств Рівного закликають щепити від грипу своїх працівників