ілюстративне фото
Учора, 18 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від судово-медичного експерта, що під час розтину у померлого 30-річного жителя Острога виявилено проникаюче ножове поранення.

Поліцейські встановили, що ще 15 жовтня близько 17 години в місті Острог 30-річний чоловік за місцем проживання 29-річної знайомої, з якою час від-часу співмешкав, розпивали спиртні напої. Під дією алкоголю між ними виник конфлікт та бійка. Зі слів жінки та її сусідки, яка відпочивала з ними та стала свідком події, чоловік почав душити співмешканку та наносив удари ногами по тілу. У відповідь вона схопила зі столу ніж та сказала заспокоїтись. Утім, він продовжив шарпанину, під час якої нібито настромився на ніж.

29-річна жителька Острога одразу викликала швидку та поїхала разом із потерпілим до лікарні. Йому надали необхідну медичну допомогу та запропонували госпіталізацію, але той відмовся. Поліцейським та медикам повідомив, що жертвою злочину не став, а травму отримав випадково, оскільки впав на розбиту банку.

А вже 17 жовтня чоловікові стало гірше, тож 29-річна співмешканка знову викликала «швидку». Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення. Лікарі провели оперативне втручання, але життя йому врятувати не вдалося.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі відділення №3 (м. Острог) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Жінка пояснює, що не мала наміру заподіяти травми, а хотіла просто налякати.

У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії, зокрема призначено ряд експертиз. Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру та обрання запобіжного заходу. За вчинене їй може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: Смертельна ДТП у Антополі: подробиці загибелі водія вантажівки, що віз сою (ВІДЕО)