До години очікування. Жителі Квасилова не можуть вчасно доїхати на роботу чи навчання до Рівного. Щоранку, аби дістатися обласного центру, люди змушені по 40 хвилин вистоювати у черзі, щоб сісти у маршрутку. А все тому, що водії не беруть пасажирів на стоячі місця. Вдіяти нічого не можуть, бо карантинні обмеження. Кажуть, штрафи великі, а зарплати - ні. Про те, як квасилівчани добираються до Рівного - дивіться у наступному сюжеті.

Щоранку у Квасилові збирається кілька дестяків людей, які намагаються портрапити на роботу та навчання у Рівне. Однак, змушені вишиковуватись у чергу і чекати, коли прийде їх час, щоб потрапити у маршрутку. Квамилівчани кажуть, іноді в черзі стоїть до півсотні осіб.

Жителі Квасилова розповідають, що такі проблеми стартували з почтаком навчального року. Бо ж збільшився пасажиропотік. Втім, навіть при таких обставинах ніхто не порушує чергу.

Пасажири кажуть, що водії беруть людей лише на сидячі місця і категорично відмовляються брати стоячих, хоча поодинокі випадки траплялися. На утворення черг впливають і довгі інтервали між маршрутками, кажуть пасажири. Водії ж переконують, не встигають дотримуватися графіку через затори у Рівному.

Те, що на графік громадського транспорту безпосередньо впливають затори, підтверджує начальник інфраструктури та промисловості Рівненської облдержадміністрації Федір Мисюра.

Додає, що був випадок у квасилівській маршрутці, коли пасажирка зателефонувала у поліцію і повідомила, що автобус переповнений, пасажири їдуть стоячи. Патрульні, у свою чергу, зупинили водія, оштрафували його та перевізника. Також сказав, що знімати маршрути з інших рейсів та ставити їх на квасилівський напрямок не логічно, оскільки в інших населених пунктах також живуть люди, які потребуть перевезення. 

Читайте також: Школярам Рівного передали тисячу комплектів зі світловідбивними елементами та жилетами (ФОТО)