У Києві помер депутат Верховної ради від депутатської групи «Партія «За майбутнє» Антон Поляков. За повідомленням поліції, чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати медики швидкої, але констатували смерть. За попередньою версією, причиною смерті стала гостра коронарна недостатність внаслідок гострої ішемічної хвороби серця.

Нардепка фракції "Слуга народу" Галина Третьякова, коментуючи смерть депутата групи "За майбутнє" Антона Полякова, написала в партійному чаті "одним ворогом менше". Про це з трибуни Верховної Ради повідомив соратник покійного по політсилі Ігор Палиця.

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» глибоко обурена реакцією на смерть народного депутата Антона Полякова з боку народної депутатки з фракції «Слуга народу» Галини Третьякової та закликає монобільшість і керівництво парламенту дати відповідну оцінку її діям. Таку позицію партії та депутатської групи «Партія «За майбутнє» озвучив з парламентської трибуни голова партії Ігор Палиця.


«Наша група «Партія «За майбутнє» хоче звернутися в першу чергу до фракції «Слуга народу». Тільки що у вашому партійному чаті керівниця комітету, який має піклуватися про людей, дітей, пані Третьякова написала, що «одним ворогом менше». Це про смерть Антона Полякова. Я хотів би попросити вас, шановна фракціє «Слуга народу», зробити висновок зі слів пані Третьякової. Вона всім відома ставленням до дітей, до людей, до країни. Я вважаю, що це неприпустимо. Яким би політичним опонентом чи людиною не був Антон Поляков, померла людина. Звичайна людина. Крім того, наш колега по парламенту. Я дуже прошу пана Стефанчука. Зробіть, будь ласка, моральні висновки і скажіть, як, Ви вважаєте, потрібно виходити з цієї ситуації? Такого робити не можна», — сказав Ігор Палиця.