Йдеться про модернізацію послуг зі стерилізації медичного обладнання та усіх приміщень, де проводяться хірургічні втручання. Також представник інвестора планує облаштувати повноцінний центр стерилізації на базі обласної клінічної лікарні. Більше - далі у сюжеті.

На Рівненщину може зайти серйозний інвестор. Йдеться про створення Центру зі стерилізації медичного обладнання на базі Рівненської обласної клінічної лікарні. Це дасть змогу надавати послуги з утилізації біоматеріалів, стерилізації медичного устаткування та усіх площ тих приміщень, де проводяться будь-які хірургічні втучання. Компанія бере на себе відповідальність за виплату заробітних плат, логістику по регіону та власне облаштування самого центру.

У албанського інвестора, який сьогодні з офіційним візитом завітав на Рівненщину: на теренах багатьох єропейський країн є власна мережа приватних лікарень. В Україні ж їх дочірня компанія "Healthcare Soulution" - займається саме послугами з стерилізації та радіотерапії. Представник компанії-інвестора зазначив, що в деяких областях було важко домовитись з місцевої владою, а їх плани зупинились на стадії затвердження концепції.

Детальніше - у сюжеті.

Читайте також: "Капелюха на вуха": у Рівному відбудеться флешмоб на підтримку невиліковно хворих людей