5 жовтня групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області було знищено 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм який був виявлений у лісовому масиві поблизу села Гаї Лев’ятинські Дубенського району.

Також, 5 жовтня, групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області було знищено 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм часів який було виявлено місцевим жителем в лісовому масиві поблизу села Бокійма Дубенського району.

5 жовтня групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області було знищено 1 мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни, яку було виявлено цього ж дня в лісовому масиві місцевим жителем поблизу села Сестрятин Дубенського району.

5 жовтня групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області було знищено 1 артилерійський снаряд калібром 76мм та 1 гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яких було виявлено в лісовому масиві місцевим жителем поблизу села Смордва Дубенського району.

Рятувальники ДСНС області закликають краян дотримуватися правил безпеки під час виявлення підозрілих металевих предметів ззовні схожих на боєприпаси часів війни. При виявленні зателефонуйте на номери "101" та "112".

Читайте також: Фісташковий крадій: на Дубенщині чоловік поцупив з магазину майже 2 кілограми горіхів