У Рівненському районі сталася ДТП. На трасі Київ-Чоп поблизу села Бабин зіткнулися два легковика - "АUDI" та "FORD". В аварії ніхто не травмувався, однак кожен з водіїв заперечують свою вину, натомість звинувачують один одного. На місце прибула поліція, яка з'ясовує усі обставини автопригоди. Подробиці далі у сюжеті.

На трасі Київ-Чоп біля села Бабин колишнього Гощанського району потрапили в аварію дві легкові автівки - Ауді та Форд. Останню відкинуло у бік і вона врізалася у відбійник. На місце прибула поліція та швидка допомога. Коли медики саме оглядали керманича Ауді, водій Форду розповів свою версію інциденту.

Віталій теж їхав у салоні Ауді. Каже, його товариш у ДТП не винен.

Водій с пасажиром впевнені у свою непричетність до скоєної ДТП, однак з цим не погоджується інший кермувальник. Медики швидкої, оглянувши його, відпустили.

Кожен з водіїв заперечує свою вину. Хто правий, з'ясують правоохоронці. А тим часом, поки поліцейські спілкувались з учасниками ДТП, чоловік, як проходив повз, вирішив трохи підзаробити. Взяв у руки шматки металу, які відлетіли від відбійника і певно ніс їх на металобрухт. Та не судилося, його помітив патрульний. Тому перехожому довелося все віддати. Тепер і цьому чоловіку загрожує відповідальність за спробу крадіжки. 

Читайте також: Дубенчанин пограбував 10-річного хлопчика