Музиканти Академічного камерного оркестру під керівництвом диригента Юрія Скрипника подарували глядачам вечір класичної музики. У Органному залі звучали твори Моцарта у творчому тандемі оркестру та відомого піаніста, народного артиста України Юрія Кота.

Керівник Рівненської обласної філармонії Елеонора Стеценко розповіла, що впродовж нового сезону дивуватимуть слухачів класичною музикою у різних формах і креативних проєктах.

Через концертні майданчики цього залу пройшло чимало талановитих та обрарованих артистів, музикантів, творчих колективів. Велика вдячність цим людям за любов до музики. Безперечно, перед нами стоять нові виклики та завдання. Саме тому у наших планах нові проекти, цікаві музичні програми. Тому запрошуємо нашу публіку до нас на концерти. – розповіла керівник Рівненської обласної філармонії Елеонора Стеценко.- А на весну ми плануємо старт нового фестивалю класичної музики за участю європейських виконавців.

Привітати митців із визначною подією завітав заступник голови РОДА Сергій Гемберг та начальник управління культури і туризму ОДА Любов Романюк.

Перед концертом на майдані Музики ожили музи - покровительки мистецтва скульптури яких встановлені на фасаді залу камерної і органної музики. В антракті слухачі мали змогу побачити виставку музичних інструментів з фондів обласного краєзнавчого музею.

Читайте також: Одна із шкіл Рівненщини отримає комп’ютери за вакцинацію персоналу