У Рівному глухоніму дівчину поранили ножем. Випадок стався на вулиці Волинської Дивізії поблизу продуктового магазину. Дівчина саме йшла у своїх справах, коли невідомий чоловік зненацька вдарив її ножем у живіт. Нападник одразу втік. Для потерпілої викликали швидку, після чого його доставили у лікарню. Її прооперували. Медики кажуть загрози життю немає. Зараз її стан оцінюють як стабільний. Подробиці у наступному матеріалі.

Це пані Неля, вона перекладає слова глухонімої рівнянки Тетяни, яку напередодні порізали ножем. Дівчина розповідає, йшла в магазин, як раптом до неї підійшов невідомий чоловік та несподівано вдарив ножем у живіт.

Оскільки жінка не чує і не може говорити, вона по відеозв'язку повідомила свого знайомого, який в свою чергу викликав швидку допомогу.

Додає, далі постраждалу госпіталізували у хірургічне відділення Рівненської міської лікарні.

Також лікар додав, аби ніж увігнали трохи глибше, наслідки могли би бути летальними. Наразі потерпіла знаходиться у стабільному стані під постійним наглядом лікарів. У поліції за цим фактом порушили кримінальну справу, але кривдника поки не знайшли.

Поранена жінка розповідає, що не розуміє з якою метою на неї здійснили напад.

Люди які живуть в районі де стався злочин, тепер бояться ходити вулицями в темну пору доби, поки поліція розшукує кривдника.

Доки злочинець на волі, люди бояться за свою безпеку, адже ніхто не знає хто може стати настпуною жертвою. До слова, за останній місяць це вже другий схожий напад.

Читайте також: Як глухонімому викликати швидку: пояснює очільник рівненської екстренки