Жителі села Стовпець, Вербської громади кажуть, довгий час увага посадовців оминала їх село. Однак сьогодні для них особливий день. У селі облаштували сучасний ігровий дитячий майданчик. Зраділа такому подарунку не тільки малеча, а й дорослі - кажуть, тепер буде простір, де проводити час зі своїми дітьми.

У селі Стовпець Вербської територіальної громади, що на Дубенщині - сьогодні особливий день. Для місцевої малечі тут облаштували сучасний ігровий дитячий простір. Для жителів невеличкого села, ця подія стала справжнім святом. А дітки відтепер мають де проводити своє дозвілля.

Віра на відкриття майданчика прийшла з онуком. Каже зараз - навіть у далекому селі дітки чимало часу проводять з гаджетами. А встановлені атракції, яких до цього в селі не було - дозволять малечі бавитись на свіжому повітрі та спілкуватись.

А відтепер така зона є. Люди довго оббивали пороги чиновнинків різного рівня, однак дитячий майданчик спорудили не за рахунок бюджетних коштів, а за сприяння мецената, який відгукнувся на прохання місцевих.

До моменту облаштування сучасної ігрової зони - дітки змушені були гратись на тісному шкільному подвір'ї. А крім загальноосвітнього навчального закладу поруч навчаються і ще й дошкільнята. На перервах бігати їм делеко не доведеться - майданчик знаходиться на галявині за кілька метрів біля них.

Чи не усі місцеві кажуть - довгий час увага посадовців та чиновників оминала стороною їх село.

Тепер жителі села - сподіваються на ремонт дороги. Дістатись із села до Дубна справжній квест.

Читайте також: У Рівному відбудеться благодійна вистава на підтримку онкохворої дівчини