Біля Рівного, у селі Біла Криниця сталась масштабна ДТП. Зіштовхнулись 4 автомобілі. Одна жінка загинула, шестеро отримали травми. Вантажівка влетіла у БМВ, а потім ще у два авто, які стояли на світлофорі. Нібито водій вантажівки - заснув за кермом. З подробицями, Дмитро Тригубець.

Масштабна автопригода за участі чотирьох автомобілів. Смертельне зіткнення трапилось сьогодні, близько другої години дня у селі Біла Криниця. За словами очевидців, вантажівка спочатку в'їхала у "BMW", а потім у ще два авто, які в ту мить стояли на світлофорі.

Василь був одним з тих, хто перший прибіг на допомогу. Він разом з іншими намагався деблокувати постраждалих пасажирів позашляховика.В його салоні перебувало четверо людей.

В автопригоді постраждало шестеро осіб. З них, одній жінці - 72-річній пасажирці позашляховика "BMW" - вижити не вдалось. Травми виявились не сумісні з життям. Решту - доправили до приймального відділення центральної міської лікарні.

П'яту постраждалу, 62-річну жінку в тяжкому стані з політравмами також доправили до міської лікарні. За словами очевидців - водій вантажівки заснув та на чималій швидкості зніс три авто. Останнє влетіло просто у світлофор. Спілкуватись з нами ймовірний винуватець відмовився. Мовляв досі не може прийти до тями. Місцеві кажуть - свідками дтп біля власних домівок - стають дуже часто.

Рух смугою, де трапилась автопригода у напрямку Рівного повністю перекритий. Аби запобігти транспортному колапсу - облаштували реверсний. Його на місці регулюють поліцейські.

Читайте також: У Сарненському районі майже три доби шукали чоловіка (ВІДЕО)