У Рівному спалили більше 15 тисяч пачок цигарок. Тютюнові вироби не мають власника. Товар з ознаками порушень митних правил, виявили прикордонники у пунктах пропуску «Дубровиця» та «Вичівка». Потому його передали податківцям, після чого спеціальна комісія вирішила утилізувати нічийне майно. Павло Невесенко бачив як все відбувалось.

15 з половиною тисяч пачок білоруських цигарок сьогодні утилізували на домобудівному комбінаті Рівного. Податківці розповідають товар був без акцизу та з порушеннями митних правил. У відомстві згідно положення створили спеціальну комісію та провели ряд експертиз.

Тютюнові вироби визначили, як такі, що не мають власника. Хто ж є володарем цигарок на суму більше трьохсот тисяч гривень прикордонники з податківцями так і не змогли встьановити.

Податківці розповідають виявили таку велику партію нелегальних цигарок вперше за десять років. Уточнюють, є й інші товари, які піцдлягають утилізації.

Працівник Рівненського домобудівного комбінату Микола сьогодні знищив не одну пачку білоруських цигарок. Чоловік не палить, жартує викидає цигарки в котел з чистою душею. Втім наголошує цьому товару можна було б знайти і інше призначення.

Нині прикордонники готуються передати чергову партію цигарок, які теж підлягають утилізації. Робитимуть це відповідно до Порядку взаємодії прикордонників та податківців згідно чинного законодавства.

Читайте також: Вже сьогодні Рівненщина у "жовтій зоні" (ВІДЕО)