У Рівному у ДТП загинула жінка. Аварія трапилась на перехресті вулиць Дубенська-Макарова, де тривають ремонті роботи по облаштуванню кільця. Подружжя з Чернівців їхало у автомобілі Фіат. Водій у темну пору доби не побачив знаки про ремонт дороги і в'їхав у купу щебеню. У результаті пасажирка загинула. Їй було 77 років. Водій у лікарні. Юрій Чорнобривець побував на місці події.

 Смертельна автопригода сталася у Рівному на перехресті вулиць Дубенська-Макарова, на якому з початку серпня проходять ремонтні роботи по облаштування кільця. У салон автомобіля перебувало двоє людей. Це подружжя з Чернівців. Близько 20:00 години вони їхали зі сторони Тинного у напрямку Дубенської. Поліцейські кажуть, чоловік не помітив знаків про ремонт дороги, через що врізався у гору каменю. На місце події приїхала швидка.

Далі, травмованого водія доставили до міської лікарні.

Ми хотіли поспілкуватися з чоловіком, щоб він розповів, свою версію як сталася ДТП, однак на момент зйомки його у лікарні вже не було. У поліції за фактом смертельної автопригоди розпочали розслідування.

На передодні у соціальній мережі фейсбук з'явився допис, в якому було пояснено, що міська влада ініціювала службове розслідування за фактом аварії, і в разі виявлення порушень - винні мають понести покарання. Однак, на сьогоднішній день міська влада не прокоментувала даний інцидент.

Читайте також: "Їв ягоди та мав з собою воду": чоловік, який на Сарненщині заблукав у лісі, сам дістався домівки