Втопився чи втопили? На Острожчині розслідують загадкову смерть чоловіка. Його знайшли утопленим у ставку. Друзі стверджують, що це вбивство. У поліції цей факт поки підтвердити не можуть. Чекають висновку всіх експертиз. Селяни вказують чоловік загинув при загадкових обставинах. Як розповідають очевидці, компанія з трьох осіб відпочивали у бесідці біля ставку у селі Оженин. Після чого до них підійшов чоловік, який зробив їм зауваження і попросив покинути бесідку. Компанія не захотіла покидати місце відпочинку, натомість зчинилася сутичка. Після якої всі її учасники нібито розійшлися хто куди. Однак, на наступний день, біля бесідки у ставку, знайшли труп чоловіка, який там відпочивав напередодні. Подробиці, далі у сюжеті.

У селі Оженин, що на Острожчині втопився 34-ох річний чоловік Денис Махлюк. Втім, його близькі друзі стверджують, що Дениса побили, а потім втопили у ставку. Розповідають, що в селі живе пенсіонер, який всіх тримає у страху. На початку вересня компанія відпочивала біля водойми, коли до них підійшов чоловік і почав виганяти з альтанки, після чого нібито зчинилася бійка.

Жінка додає, що далі агресивний чоловік почав бити тим же бруском вже Дениса Махлюка.

Швидка приїхала і надала допомогу для жінки.

Далі друзі загиблого розповідають, що повернулися до місця відпочинку шукати Дениса , однак його ніде не було. Коли пошуки не дали результату, наступного дня, вони звернулися в поліцію.

Додає, що невдовзі приїхала поліція. І тоді всі разом розпочали пошуки Дениса. Довго його шукати не довелося.

Місцеві підтверджують, що чоловіка якого друзі Дениса підозрюють у вбивстві, знають. Розповідають про нього різне.

Ми намагалися поспілкуватися з чоловіком, якого місцеві звинувачують у вбивстві. Однак він не захотів розмовляти з журналістами. Це підтвердив його колега по роботі.

У поліції кажуть, що розпочали досудове розслідування за двома статтями. Перша- умисне вбивство з відміткою нещасний випадок. Друга стаття умисне нанесення тілесних ушкоджень.

Чоловік загинув ще на початку вересня, однак підозру ще не оголосили нікому. Друзі загиблого вимагають справедливо розслідування у справі. А як насправді помер Денис Махлюк покаже експертиза, поки що справа перебуває у процесі розслідування. Телеканал Рівне 1 готовий вислухати позицію чоловіка, на якого вказують односельчани.

Читайте також: Втопився чи втопили: на Острожичині чоловік загинув при загадкових обставинах