Нещодавно у Києві пройшов марш рівності за права людини для ЛГБТ та спільнот. Чимало людей вийшли на вулиці Києва, аби підтримати цю ініціативу. Втім були і противники цього маршу. Значна кількість людей вийшла на мирну акцію аби підтримати традиційні християнські сімейні цінності. Про ці два заходи, далі розкажуть наші журналісти.

Київ. 19 вересня багато людей виходять на вулиці столиці на Марш рівності" ЛГБТ спільноти. Люди йдуть з плакатами, веселяться та відстоюють рівні права людей. Як ось цей хлопець з символічним написом Кохаю дівчину, люблю свободу.

А у парку Шевченка відбулася мирна акція противників цього маршу - за сімейні цінності. Прийшов з відповідним плакатом і народний депутат України Віктор Мялик. Розповідає, що рух ЛГБТ є неприпустимим для України, оскільки обов'язок кожного українця берегти та відстоювати саме сімейні цінності.

Притримується такої ж думки і депутат рівненської обласної ради з фракції За майбутнє Ігор Ясенюк.

Релігія ж засуджує подібні марші ЛГБТ спільнот.

Тема ЛГБТ спільноти є досить суперечлива і викликає різні думки. Одні вважають, що кожна людина має рівні права у суспільстві. Інші виступають проти цього відстоюючи сімейні цінності. В кінцевому результаті кожен особисто для себе розставляє пріоритети.

Читайте також: У Рівному на пішохідному переході збили жінку (ФОТО)