Власнику рівненського кафе за дозвіл облаштувати рух та розблокувати вулицю пропонують щедрий компроміс. Для цього необхідно знести частину його приміщення, та облаштувати на його місці проїжджу частину. Що пропонують підприємцю міські управлінці та чи допоможе така ініціатива розвантажити центральну вулицю від автомобілів - далі у сюжеті.

Розблокувати вулицю для руху автомобільного транспорту. Міська влада планує облаштувати односторонній заїзд з вулиці Петлюри на Гетьмана Сагайдачного. Усе для того аби розвантажити центр від заторів.

Однак є одне "але". Необхідно знести частину приміщення, в якому нині знаходиться кафе. Його власнику - Василю Гайдурі, міські управлінці пропонують компроміс.

Якщо підприємець піде на дані умови - можна буде об'єднати в один квартал вулиці Арндта, Гетьмана Мазепи, Шевченка та Сагайдачного. За словами начальника управління транспорту це хороший варіант аби розвантажити той трафік, який нині є на центральній вулиці міста.

Аби знести частину кафе - взамін місто пропонує власнику не тільки дозвіл на будівництво і ще трьох поверхів, а й сприяння у реставрації приміщення навпроти - воно також належить Василю Гайдурі.

А опитані нами водії кажуть - що немає самої проблеми. На їхню думку у Рівному чимало подібних ділянок, які треба привести до ладу в першу чергу, а відкриття даної вулиці - особливо нічого не змінить.

Чи буде реалізований цей задум залежатиме від рішення підприємця, який має усі необхідні документи на власність. Під час телефонної розмови, він відмовився будь-що коментувати, а також заперечив будь-які пропозиції від міської влади.

Читайте також: Поліцейські Рівненщини обмінялися досвідом роботи із колегами з Канади