На Рівненщині триває капітальний ремонт дороги Городище - Рівне - Старокостянтинів. П'ять підрядних організацій зараз працюють на цьому шляху. Від Хмельниччини до Сарн, дорога майже зроблена. Також відремонтовані 12 кілометрів до кордону з Білоруссю. Наразі активні роботи тривають у колишньому Дубровицькому районі. Як відбувається процес, дивіться далі.

На Дубровиччині працюють дорожники. Техніка між селами Соломіївка, Орв'яниця та Берестя. Три підрядні організації трудяться водночас.

На дорозі ремонтують мости, вкладають асфальт, облаштовують водовідведення. Для цього вздовж шляху викопали колодязі.

Роботи тривають майже біля людських будинків. Місцеві жителі кажуть, це їм приносить певні незручності, адже працює техніка, накидана земля біля дворів та затори. Але згідні терпіти. Бо дорога була у жахливому стані.

Ремонт дороги Городище - Рівне - Старокостянтинів триває вже третій рік. Відремонтували майже увесь шлях від Хмельниччини до Сарн. А також 12 кілометрів до кордону з Білоруссю. Щоправда проблемні ділянки ще лишились.

У Дубровицькій громаді, після завершення всіх робіт на дорозі, облаштують тротуари, зупинки та встановлять штучне освітлення. У 2022 році ремонт планують закінчити.

Читайте також: У Рівному згорів автомобіль (ФОТО, ВІДЕО)