Така тенденція спостерігається вперше, коли у навчальних закладах хворий дітей на КОВІД більше ніж дорослих.

Сьогодні, 17 вересня, на брифінгу Рівненської обласної державної адміністрації, про кількість хворих у навчальних закладах Рівненщини повідомила координаторка вакцинації в області Олена Гандзюк.

" Наразі на самоізоляції перебуває 1323 учні та 58 працівників освіти. Найбільший рівень захворюваності у нас по закладах - це Рівне та Рокитнівський район. Що стосується захворюваності пілся вакцинації. Звичайно ми будемо робити таку статистику, вона буде надзвичайно корисна. Особливо, що стосується госпіталізованих, ми обов'язково ці дані представимо на наступих брифінгах. Що стосується вчителів, в залежності від того коли вони вакциновані. Якшо вони вже вакциновані декілька місяців тому, ми можемо в розрізі дивитися, як вони хворіють. Якщо вони вакцинуються зараз, говорити про це рано"- сказала координаторка вакцинації в області Олена Гандзюк."

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зазначив-

"Коли вчителі не вакциновані, це дає результат того, що діти можуть захворіти. Тому, ми далі продовжуємо активно працювати з думкою освітян про потрібність вакцинації."

Читайте також: На Рівненщині із діагнозом COVID-19 померла дитина