За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та до суду скеровано обвинувальний акт щодо чоловіка, який спричинив умисне легке тілесне ушкодження жінці з якою раніше перебував у близьких відносинах.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 серпня цього року 40-річний чоловік, перебуваючи у приміщенні магазину, де працює його колишня цивільна дружина, спричинив потерпілій легкі тілесні ушкодження, при цьому зловмисник словесно ображав нецензурними висловлюваннями свою колишню співмешканку, принижував та погрожував їй фізичною розправою. Обвинувачений і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжки та завдання легких тілесних ушкоджень цій же співмешканці. Відповідні обвинувальні акти у лютому та серпні 2021 року скеровані до Рівненського міського суду для розгляду по суті.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.
 

Джерело: Рівненська обласна прокуратура.

Читайте також: У Рівному медики рятували чоловіка, якому встромили ножа в живіт