Цими вихідними на рівненському військовому полігоні, армійці боролися за звання найкращих в сухопутних військах та в збройних силах України. Кращі танкові взводи зійшлись у запеклій боротьбі на умовному полі. Як все було і хто переміг, дивіться у сюжеті.

Гуркіт машин на рівненському полігоні не вщухав два тижні – найкращі танкісти країни виборювали першість своїх підрозділів в сухопутних військах, і в збройних силах України.

Маючи за плечима бойовий досвід, армійці успішно виконали усі завдання - та от танкові дуелі з використанням сучасної системи лазертаг, де замість справжніх пострілів – використовували лазери та датчики для багатьох були новинкою.

Серед суперників й морські піхотинці – свої вміння та маневреність показували на 80-ках. Вони оснащені вертолітними двигунами – які майже не чути. Це не раз спрацьовувало на користь наших армійців під час бойових дій на сході.

Танкісти не шкодували ні сил, ані техніки – і показували все на що здатні.

Цього разу кращими у збройних силах стали танкісти 92-ї бригади. Таким результатом бійці задоволені.

І попри те, що танки за мінськими домовленостями – нині відведені від переднього краю – бійці повинні бути завжди в тонусі, а техніка напоготові. Адже противник щораз вдається до нових провокацій, попри оголошене чергове перемир»я.

Найкращих танкістів нагородили. По тому на них чекає бойове злагодження вже у своїх бригадах. І щойно буде наказ вони знову поїдуть на схід боронити нашу державу від ворога. 

Читайте також: За підтримки фонду Ігоря Палиці в Україні проходить найбільший юнацький футбольний турнір