фото ілюстративне
Мама однієї з учениць, яка відвідує басейн, звинуватила вчительку НВК «Рівненський колегіум» в тому, що та зробила зауваження її доньці в дуже грубій формі. Довела, мовляв, дитину до сліз. Керівник колегіуму за педагога заступився.

 Про це повідомляє Рівне Вечірнє.

Рівнянка Юлія Карачун опублікувала пост такого змісту в соцмережі:

«Особисто я ніякого стосунку до школи не маю, але трапився досить кричущий інцидент в одному із басейнів нашого міста із моєю дитиною, якій 7 років, і вчителькою даної школи.

Духіна Тетяна Борисівна завершувала своє перебування в той час коли моя дитина, переодягнувшись, виходила з групою із роздягальні до басейну. Дитя забуло прийняти душ перед тренуванням і на це звернула увагу саме відвідувачка Тетяна Духіна. Але звернула увагу не просто, зробивши зауваження тренеру чи комусь іншому із персоналу, а криками почала принижувати та ображати дитину. А саме були слова, точніше сказати вереск: "Ти що не бачила? На дверях написано, що митися треба? Я звідки знаю чим ти заразна? Після тебе басейн тепер спускати треба!" І тому подібне!!! Я, мама, сиділа біля рецепції і прекрасно чула ці крики! Але навіть подумати не могла, що доросла людина може вживати такі слова до дітей. Я була впевнена, що це адресовано комусь із дорослих, так як до басейну заходили і дорослі люди.

Після тренування я звернула увагу на стривожений стан доньки і задала питання на кого це так кричали. Відповідь і подальший плач дитини мене ввів в шок».

За словами матері, після інциденту відбулася телефонна розмова, під час якої вчителька попросила таки вибачення за те, що могла образити дитину. Проте не визнавала, що допускала грубі вирази і крики.

Петро Куделя, директор колегіуму, заступився за свою підлеглу:

«Так, в Рівненському НВК «Колегіум» працює вчителем Тетяна Духіна (яку я вже знаю понад 20 років). Відповідальний вчитель та дисциплінований працівник. За весь час роботи я не мав жодного зауваження від батьків чи учнів до її роботи. Навпаки, переважно слова подяки за усе, що вона робить на своїй посаді. Тетяна Духіна – вмотивований працівник, яка до сьогодні чесно виконує свій вчительський обов’язок.

Так, вона мовчки ніколи не пройде, коли бачить неправду або невірні дії. Так, вона зробить зауваження своїм учням (чи іншим), які порушують усталені правила (у значній мірі коригуючи те, чого не зробили батьки). Але НІКОЛИ не було приниження чи образи дітей, з якими працює чи спілкується.

Шановна Юліє Карачун, я певен, що Ви гіпертрофовано роздули ситуацію, що трапилася у басейні, сприйнявши зауваження до Вашої дитини, як щось ганебне, принизливе та неприпустиме».

Читайте також: 17-річний житель Оржева підпалив автомобіль заробітчан з Волині