На Рівненщину завітала група інвесторів із 5 - ти країн світу. Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль зустрівся з представниками 9 інвестиційних компаній. Вони прибули на запрошення власника "Морган Феніче". Обласні чиновники, разом з представниками підприємства спільно відкрили нову поролонову лінію на заводі. Останній знаходиться у Квасилові. Як все було, дивіться далі у сюжеті.

Представники влади серед обласного та міського керівництва зустрілись з іноземними інвестиційними компаніями із 5 країн світу. Делегація із закордону прибула на Рівненщину на запрошення власника компанії "Морган Феніче" Френка МакМахона. Його підприємство знаходиться у Квасилові, воно розвивається, інвестує та створює нові проєкти, а станом на зараз - відкриває нову лінію виробництва поролону, що дозволись створити нові робочі місця та здешевити виробництво продукції.

За словами власників, тільки в одну лінію потужностей з виробництва поролону інвестували близько 10 мільйонів доларів. Це включає в себе оновлення приміщень та облаштування самої виробничої лінії.

Як зазначає виконавчий директор державного Офісу із залучення та підтримки інвестицій Сергій Цівкач, на Рівненщині присутня системна робота з залучення інвесторів, а останні позитивно відгукуються на створені для них можливості, та вже стабільно, роками реалізовують тут свої проєкти.

Загалом підприємство, яке відкриває нову лінію потужностей з виробництва поролону, дає робочі місця близько одній тисячі праціників. "Морган Феніче" працює на експорт, і щодня відправляє закордон готову продукцію у вигляді диванів, ліжок та інших видів м'яких меблів.

Читайте також: На Острожчині чоловік впав з 8-ми метрвої висоти і лишився живий