Обмаль місць залишилось на кладовищі у Рівному. Така інформація все частіше звучить у різних ЗМІ. Чи насправді це так та що кажуть власники паїв і будинків, розташованих поруч із кладовищем, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Так відгукуються рівняни про кількість місць для захоронення на кладовищі "Нове". Щомісяця там хоронять близько 30 людей. То ж такій ситуації дивуватися не варто. Ховаючи обличчя від камери мешканці поруч розташованих будинків розповідають, місць дійсно не вистачає.

Дізнатися чи так це насправді у директора підприємства «Спецкомбінат-ритуальна служба» Миколи Володько нам не вдалося. Однак його відповідь на інформаційний запит наших журналістів щодо виділення земельних ділянок для розширення кладовища демонструє, що останній раз воно розширювалося ще у 2016 році. І через 7 років, говорять у департаменті інфраструктури та благоустрою, потреби негайно його розширити не вбачають.

Втім, щоб було де хоронити людей у майбутньому, все ж думають над розширенням його меж. Тому ведуть перемовини з власниками поруч розташованих паїв. Проте досі залишається інтригою коли та чим вони завершаться. Крайніми у владі міста роблять самих же власників паїв.

Крім того, мешканці поруч розташованих будинків проти, аби розширення відбулося в їхню сторону.

Однак, про необхідність його розширення не заперечує. Наші ж журналісти стежитимуть за ситуацією із кількістю місць на кладовищі. Аби перевірити чи справді за кілька тижнів їх забракне та коли місто нарешті домовиться про розширення його меж. 

 Читайте також: У Сарнах через укуси шершнів чоловік почав втрачати зір