Перекладання відповідальності. Мешканці на Коновальця 22 рік страждають через підтоплення підвалу. "Рівнетеплоенерго" утримує мережі, які протікають. Проте, вони звинувачують в усьому будівельну компанію, яка по сусідству зводить дитячий садок. Натомість забудовник, все заперечує. А поки одні звинувачують інших - мешканці будинку нарікають на сирість і грибок в своїх домівках. Більше про це - в сюжеті Анастасії Ковальчук.

 Коновальця, 22. Тут вже майже рік періодично затоплює підвал. За утримання мережі відповідає "Рівнетеплоенерго". Напередодні вони повідомили, що причина підтоплення - в сусідів. Поруч на Коновальця, 16 зводять дитячий садочок. За версією теплоенерго, під час робіт пошкодили лоток, яким ідуть мережі. Відтак, вода потрапляє в цей лоток, а далі й у підвальні приміщення. Ось що каже з цього приводу голова ОСББ.

Ми звернулися до компанії "СТРОЙІНВЕСТ", що займається зведенням дитячого садочка. Вони пообіцяли перевірити чи не було під час будівництва пошкоджень. Згодом в листуванні надали таку відповідь.

В будівельній компанії зазначили, що старший виконавець робіт постійно перебуває на об‘єкті, він готовий все показати розказати та посприяти у вирішенні проблеми. Проте, в теплоенерго стоять на своєму. За їхньою версією, Кажуть, пошкодження є ось тут. Це плити перекриття лотків тепломережі. Вони були щільно закриті і засипані землею. Шар грунту зняли, щільність прилягання плит порушили. Тому й, на їх думку, відбувається підтоплення. Додають, підрядник на контакт не йде. Тож ми вирішили у понеділок зустрітися із представником Рівнетеплоенерго та виконробом, аби дізнатися хто правий, а хто винний у цій ситуації. Адже поки обидві компанії займаються перекладанням відповідальності - мешканці змушені терпіти грибок і сирість у своїх домівках.

Читайте також: На "Новому" кладовищі закінчуються місця для захоронення рівнян