Нагадаємо, ДТП сталася 1 вересня близько 21:20 між м.Дубно та с.Тараканів.

Там водій автомобіля «Opel Combo» допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Volvo», який рухався попереду у попутному напрямку.

За кермом авто перебував 39-річний дубенчанин — заступник начальника Дубенського відділу поліції. Його, із попереднім діагнозом - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та множинні забійні рани обличчя лікарі каретою швидкої допомоги доправили в Дубенську міську лікарню. Його пасажирка - 29-річна дільнична Дубенського відділу поліції, від отриманих травм загинула на місці події.Водій вантажного авто тілесних ушкоджень не отримав.

Працівники територіального управління ДБР у місті Хмельницькому розслідують обставини цієї смертельної ДТП. Зокрема, встановлюють чи перебував працівник поліції за кермом у стані алкогольного сп`яніння.

Попередня кваліфікація правопорушення - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого, за частиною 2 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років, або без такого.

Читайте також: На Рівненщині у чоловіка виявили ботулізм