Велике будівництво та великий потоп. У будинку на Коновальця 22, знову підтоплює підвал. Подібна ситуація трапилася восени. Під час будівництва дитячого садочка на вулиці Коновальця пошкодили шахти, де проходять теплові мережі. В результаті, у підвалі сусіднього будинку було по коліна води. Проблема повернулася знову і мешканці забили на сполох.

На цьому відео підвал рівненської багатоповерхівки. Така проблема на Коновальця, 22 давно відома представникам влади та комунальним службам. Адже періодичне підтоплення триває вже рік.

Останнім часом почалися дощі і це створює неабиякі незручно для жителів перших поверхів.

Мешканці звернулися до голови ОСББ. І як з'ясуалося, проблема в сусідів. Тобто в садочку на Коновальця. Під час його будівництва і почалися підтоплення.

Ростислав Василишин каже, ця історія тягнеться рік. І за цей час нічого не вирішилося. Коли вода накопичується в підвалі - її просто щоразу викачують. А проблему не усувають. Трубу в підвалі на Коновальця, 22 обслуговує "Рівнетеплоенерго". Там про ситуацію знають.

Садочок на Коновальця, 16 зводять в рамках президентської програми "Велике будівництво". За нього взялася дніпровська компанія "СК "СТРОЙІНВЕСТ".

 
Читайте також: У Здолбунівській міській лікарні викрали мідну трубу, яка постачала кисень у реанімацію для ковідних хворих(ВІДЕО)