У Рівному "на Щасливому" двоє неповнолітніх поранили жінку ножем. Випадок стався сьогодні зранку, поблизу дитячого майданчика на вулиці Чорновола. Один з неповнолітніх напав жінку та декілька разів вдарив її ножем у спину. Після чого обоє зловмисників зникли з місця злочину. Потерпілу рівнянку з ножовими пораненнями доставили до лікарні. Що саме штовхнуло молодиків на такий вчинок далі у сюжеті.

 Натягнули капішони та нанесли чотири удари ножем у спину. Такі поранення отримала рівнянка на мікрорайоні на Щасливому від незнайомих їй підлітків. Цей жорстокий вчинок зафільмували камери спостереження. Жінка саме відвела дитину у садочок та йшла по своїм справам, як раптом на неї напали двоє неповнолітніх. Від отриманих ножових поранень жінка впала долілиць та не могла підвестись, тому швидку викликала випадкова перехожа.

Потерпілій обробили рани та відвезли до обласної лікарні. Далі її життя рятували хірурги.

Лікар додав, що два поранення були дуже глибокі, але наразі життю рівнянки нічого не загрожує. Люди, які живуть неподалік місця злочину розповіли наступне.

Поліція по гарячих слідах затримала зловмисників. Довго шукати не довелося, адже вони живуть поруч з місцем де скоїли свій зухвалий напад. Ними виявилися два брати-близнюки. Обом по 15 років. Свій вчинок пояснють тим, що грали в комп'юторні ігри та хотіли побачити, як насправді себе почуває людина після ножового поранення.

У поліції додали, що напад був спланований заздалегідь, але конкретної жертви вони не обирали. Тому жінка стала жертвою жорстокого збігу обставин. Наразі нападнику загрожує до 7 років в'язниці, натомість його рідний брат проходить у справі, як свідок. Сім'я є благополучною і на жодному з обліків не перебуває. 

Читайте також: У Березному майже два роки тягнеться справа щодо смертельної ДТП