Телеканал "Рівне 1" запустив новий проєкт під назвою - "Велика незалежність". Одним із сюрпризів в рамках проєкту для глядачів та підписників "першого місцевого" став розіграш 11-го айфону. Хто переміг та за яких умов - дивіться далі.

"Велика Незалежність" - це соціальне шоу, унікальний проєкт, як на Рівненщині, так і у всій Україні. Телеканал "Рівне 1" об'їжджає усі 64 територіальні громади та створює нові можливості для їхнього розвитку. Для створення резонансу було запущено флеш-моб - фотоконкурс. Умови для цього були простими - одягнути вишиванку, сфотографуватися біля фотозони та викласти світлину під хештегом у фейсбук. За декілька годин зробити це змогли сотні рівнян, серед них і Аліна.

Дівчина не мала при собі вишиванки, не сиділа у фейсбуці, а родичі та близькі не вірили, що таке можливо. Але з маленьких кроків - репостів по групах, прохання у друзів, Аліна таки набрала найбільшу кількість лайків.

Аліна Чурилович одразу вирішила, що приз подарує хлопцеві, який не вірив у достовірність конкурсу. Забрати телефон дівчина прийшла до магазину мобільних телефонів iSpot. Власник мережі каже, підтримали проєкт "Велика Незалежність", адже потрібно разом вибудовувати соціально свідоме і успішне суспільство.

Ще під час презентації "Великої Незалежністі", проєкт підтримали найвпливовіші підприємці Рівненщини. Директорка телеканалу "Рівне 1" Людмила Дуніна переконана, що лише синергія бізнесу, влади та медіа можуть допомогти громадам розвиватися і процвітати.

Подібні презентаційні зустрічі телеканал "Рівне 1" спільно з владою та бізнесом проводитиме впродовж півроку, аби висвітлити усі проблеми 64 територіальних громад. Кінцева мета - не просто сформувати образ громади мрії, а зробити кокретні кроки до його втілення .

Читайте також: Маленькі кроки заради великих цілей: у Рівному запустили проєкт "Велика Незалежність" (ВІДЕО)