Великий футзал повернувся до Рівного. У суботу "Кардинал-Рівнестандарт" провів свій перший матч у новому сезоні. Це новий виклик для рівненського клубу після реорганізації. Адже тепер їхня команда складається не лише з дорослих професіоналів, але й з молодих талантів. Як пройшов матч проти київського "Хіта" на День міста Рівного, розповість Ілля Томашевський.

10 голів у матчі, постійна інтрига, безліч несподіванок та драматична розв'язка. Футзальний клуб "Кардинал-Рівнестандарт" провів свій перший матч у сезоні проти команди, яка три попередні роки була призером турніру – київського "Хіта".

З нагоди Дня міста Рівного вхід на матч стартового туру був безкоштовним, відтак у залі ДЮСШ №4 зібрався аншлаг. Рівняни першими відкрили рахунок. Після стандарту молодий універсал Дмитро Рибіцький замкнув передачу вдалим пострілом.

За 3 хвилини господарі подвоїли рахунок.

Але потому "Кардинал-Рівнестандарт допустився" помилки при зміні гравців, за що Сергій Кравчук отримав другу жовту.

Попри вилучення "Кардинал-Рівнестандарт" продовжив грати з 5 гравцями, але навіть це недопомогло втримати результат.

А за хвилину до завершення першого тайму Олександр Педяш оформив дубль та зрівняв рахунок у матчі.

Після перерви "Кардинал-Рівнестандарт" знову пропустив за 10 секунд після свистка.

Завдяки шаленій підтримці вболівальників у середині другого тайму "Кардинал-Рівнестандарт" упіймав кураж і за 3 хвилини забив 3 м'ячі.

Здавалося, що на цьому гру можна завершити, але київський "ХІТ" пішов ва-банк. І за півтори хвилини до фінального свистка гості відзначилися двічі.

Читайте також: Рівнянин виборов «бронзу» на Чемпіонаті України з дзюдо