У Рівному на старих тенісних кортах у парку ім. Т.Шевченка зібрались тренери, діти та їх батьки аби продемонструвати представникам міської влади умови, в яких тренуються юні спортсмени.

Представники ініціативної групи підготували звернення.  

" Зруйновані, занедбані та небезпечні - так сьогодні виглядають міські корти у центральному парку Рівного. Дітям, які хочуть займатися спортом, просто немає де це робити у межах Рівного. Тому батьки та тренери постійно шукають де б їх пустили потренуватись. Це як біг з перешкодами: маршрутки, таксі, няні, дідусі з бабусями, відпрошуйся з роботи - аби завезти дитину за 5 км від Рівного - лише для того, щоб дитина мала можливість займатися спортом. На жаль, багато хто просто кидає тренування, адже їздити у загородні тенісні клуби не всі мають змогу. А ще, нас рівнян, батьків юних тенісистів непокоїть, що ця ділянка з тенісними кортами давно перебуває в занедбаному стані, багато хто з рівнян переконаний, що міська влада готує цю ділянку під здачу у будівництво...як це зробили зі спортивними майданчиками по вул. Соборній ( за Сієстою) Зараз там будують котеджі. Ми не допустимо таке свавілля та будемо відстоювати право наших дітей займатися спортом у Рівному. "

 

Про цю проблему ми розповідали у Новинах Рівного. Міські чиновники пообіцяли, що в рамках реконструкції парку відбудеться і реконструкція кортів. Однак, коли чекати на реконструкцію парку, поки невідомо.

Читайте також: "Може провалитися щомиті" - у Дубні руйнується дорога (ВІДЕО)