Сиротою батьки-самогубці лишили півторарічного сина. Ця трагедія сталась ось у селі Тучин Гощанського району. Дружина та чоловік наклали на себе руки в цьому будинку.

Молоде подружжя знайшла сестра господаря: 30-річна Христина зі слідами зашморгу на шиї лежала в кімнаті, а її 28-річного співмешканця виявили у підсобному приміщенні - він повісився на дерев’яній балці.

Будинок, де сталась трагедія, люди вже давно називають проклятим. П’ять років тому в цій оселі повісилась свекруха господині, а два роки по тому наклала на себе руки і її рідна сестра.

Христина та її чоловік зловживали алкогольними напоями, - розповідають в селі. Цю сім'ю працівники соціальних служб вважали неблагополучною тож поставили на спеціальний облік. Обставини подвійного самогубства зараз вивчать працівники міліції.

За версією слідства, першою повісилась дружина. Її знайшов чоловік і теж вирішив накласти на себе руки. На місці трагедії оперативники знайшли дві передсмертні записки.Сиротою самогубці лишили півторарічного сина. Зараз маленького Богданчика, який останнім часом не доїдав, доглядає сестра господині. Чи залишить вона дитину в себе, поки невідомо. Якщо ж ні – хлопчика передадуть на виховання в дитячий будинок.