У Рівному поблизу багатоповерхівки на вулиці Ювілейній 3 на дитячому майданчику з-під землі стирчить залізяччя. Дітвора має усі шанси травмуватися. Ці металеві конструкції схожі на залишки опори для гойдалки, однак демонтувати їх не поспішають.

 Крім того, поруч лежать рештки колод, з яких зроблений будиночок на гірці. Батьки дітей занепокоєні цією ситуацією, адже під час гри дитина може не побачити ці конструкції, перечипитись і травмуватись. Тож відповідне відео виклали у соцмережах.

 На нього відреагував голова ОСББ будинку Євген Пупишев. 

"На майданчику ведуться часткові ремонтні роботи, тому в землі були закладені конструкції для фіксування нової гойдалки. Іх неодноразово огороджували попереджувальною стрічкою, але діти іі, на жаль,зривають. Оскільки це питання так гостро стало, їх зріжуть, відповідно нову гойдалку встановлювати не будемо. Аналогічно демонтуватиметься будиночок з горкою, встановлений ще до створення ОСББ, оскільки на нього теж є нарікання. Шкода, що дитина травмувалась, але зазначу, що ОСББ важко утримувати дитячі майданчики, на які не передбачені гроші у кошторисі. Сюди приходять гратись діти всіх оточуючих будинків, підлітки, а іноді п‘яні дорослі, які випробовують дитячі гойдалки на міцність."

Читайте також: Черги у храмах: рівняни святкують Яблучний Спас(ФОТО)