Реконструкція стадіону "Авангард" затягнулась. Про це під час робочого візиту повідомили представники влади міста та області. Будівельники обіцяють надолужити згаяне, а представники фірми-підрядника запевняють, що затримка сталася не по їхній вині. Коли ж ми зможемо побачити рівненський "Верес" на своєму стадіоні? Відповідь на це вже риторичне питання шукав Павло Невесенко.

Над рівненськими "Авангардом" затягнула чорна хмара. Вона символізує усю епопоею з реконструкцією так званого "рівненського колізею". Сьогодні сюди завітали представники влади міста та області, аби проконтролювати хід виконання робіт. Темпами виконання незадоволений голова Рівненської обласної державної адміністрації.

Віталій Коваль додав, нині тут невистачає будівельників, а насамперед виконаних робіт, які варто здати у цьому році. Плюс до всього, якщо до жовтня вдасться вирівняти ситуацію на краще, Рівне зможе отримати додаткове фінансування з держсубвенції.

Спілкувався сьогодні з представниками фірми-підрядника і міський голова Рівного Олександр Третяк.

Директор фірми-підрядника Юрій Фалко пояснює затримка у виконанні робіт сталася через затримки з отриманням проєктно-кошторисної документації. Є нюанси і з постачальниками – деякі фарби йдуть з Італії, відтак, поставку відтермінували на декілька тижнів. Також Юрій Фалко пообіцяв, що уже за 5 тижнів на Авангарді буде постелено газон.

Аби пришвидшити темпи робіт та вкластися у терміни виконання здачі першої черги будівництва стадіону, вирішили двічі на тиждень проводити робочі наради. Вони проходитимуть між представниками міського та обласного управління капітального будівництва та фірми-підрядником.

Читайте також: Школярі Рівненщини матимуть новенькі підручники. Щоправда, не усі