Нагадаємо, вчора у Рівному в районі Покровського Собору патрульні поліцейські зупинили водія 51 маршрутки у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав 3,26 проміле алкоголю в крові. Чоловік п'яним возив пасажирів.

Втім, на цьому маршруті, робив він це востаннє. Чоловіка звільнили. А патрульні поліцейські склали на водія протокол за ч.1. ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП. У майбутньому, якщо так вирішить суд, у 51-річного водія можуть забрати водійські права. 

Крім того, водій ще й ймовірно потрапить у "чорний" список водіїв. Такий інснує у Рівному. Потрапляють водії у нього, якщо під час роботи систематично порушують правила: не беруть пільговиків,  палять під час руху транспорту, порушують дисципліну, не слідкують за технічним станом автотранспорту.

Ліцензію з перевізником розривати не будуть. На те немає причин - повідомив начальник управління транспорту Іван Фурлет.

" У перевізника немає проблем з організацією медичного обстеження водіїв перед початком робочого дня. Цей водій на початку зміни був у адекватному стані, тверезий. Ми провели відповідне службове розслідування."

Читайте також: У Рівному п'яний водій маршрутки возив пасажирів (ФОТО)