Що можливо реалізувати, а що ні - сьогодні вирішували члени координаційного комітету з громадського бюджету Рівного. Цьогоріч зареєстрували рекордну кількість проєктів на суму у понад 64 мільйони гривень. До чого були зауваження та що мають на меті зробити за рахунок 10 мільйонів, передбачених на реалізацію ідей жителів нашої громади - далі у сюжеті.

Які проєкти допускати до голосування, а які ні - сьогодні вирішував координаційний комітет громадського бюджету Рівного. У переліку - рекордна кількість ініціатив жителів нашої громади. Йде мова, як про великі проєкти до 1 мільйону гривень, так і малі - в межах 250-ти тисяч. Наразі на розгляді таких 117, на суму у понад 64 з половиною мільйони гривень. Найбільше - в сфері культури.

Однак були і такі проєкти, які і не пройшли стадію розгляду. До прикладу багаторівнева парковка, яку автор мав на меті облаштувати у міській лікарні. Проєкт щодо облаштування неподалік "Оствиці" і ще однієї відпочинкової зони - також викликав чимало дискусій. Адже облаштована зона може зазнати пошкоджень від намулу, який виноситься на берег.

Детальніше - у сюжеті.

Читайте також: Рівненська молодь влаштовує кінопокази просто неба (ФОТО)