Сліди клею та криві надгробки. Все це наслідки встановлення пам'ятника на кладовищі у Здолбунові. До редакції телеканалу "Рівне 1" звернулися жінка та розповіла, що замовила пам'ятник у однієї з фірм. Втім, нібито працівники цієї фірми пам'ятник встановили халатно. Ба-більше - вже два рази переробляли, але результату немає й досі. Подробиці у наступному сюжеті.

Це пані Олена. Вона разом зі своєю сестрою Іриною замовили пам'ятники, аби встановити їх на місці поховання дідуся та бабусі. Розповідають, пам'ятник встановили ще осінню минулого року. Однак, прийшовши на могилу, побачене їх здивувало.

Після цього випадку було наступне звернення на фірму, щоб їхні працівники усунули всі недоліки. І знову, робітники приїхали все зробили без відома замовинків і зникли, розповідають сестри.

Жінки додають, що витратили на пам'ятник майже 15 000 гривень, а так як вони обидві пенсіонерки, то це не малі гроші. Тому відступати вони й не думають. Хочуть, щоб все зробили так, як було обіцяно.

Сестри кажуть, що осатннім часом стало просто неможливо дотелефонуватися до керівництва фірми. А якщо все ж таки вдалося, то на тому кінці дроту звучать тільки порожні обіцянки.

Керівник фірми додав, як тільки він сяде за стіл переговорів із замовниками, так одразу й вирішаться усі питання та владнаються проблеми. До того часу все залишається, як є. Жінки в свою чергу переконані, фірма просто тягне час, адже у жовтні цього року на встановлений пам'ятник закінчується гарантійний термін.

Читайте також: Тепломережі у зношеному стані: як на Рівненщині готуються до опалювального сезону? (ВІДЕО)