Потрапив в аварію, але не пам'ятає як. Сьогодні у Рівному на вулиці Бічній сталася автопригода за участі двох автомобілів - Renault та Volkswagen. Водій останнього, їдучи вулицею, врізався у припарковане Renault, внаслідок чого авто перекинулося на дах. У ДТП, окрім водія, ніхто не постраждав, оскільки в той час на ділянці дороги було не людно. Сам же керманич отримав незначні травми, але як це сталося не пам'ятав. Подробиці, далі у сюжеті.

Ось такі наслідки аварії, яка сталася сьогодні у Рівному на вулиці Бічній. Водій перекинутого автомобіля Фольксваген розповідає, що просто спокійно їхав, а далі нічого не пам'ятає.

Водій певен, що він сам вибрався з перекинутої автівки. Однак, люди, які живуть на цій вулиці, розказують зовсім інше.

Власник легковика Рено розповідає, що автомобіль, як завжди, стояв припаркований біля його будинку.

Водій Фольксвагена пройшов тест на алкоголь.

Алкотетстер драгер показав всі нулі. Тобто, водій, спричинивший ДТП, не був в стані алкогольного сп'яніння. Що ж насправді стало причиною аварії - повідомили у поліції.

Додає, на водія Фольксвагена склали адмінматеріали за порушення правил дорожнього руху та за відсутність страхового полісу. До слова, лікарі швидкої, які оглянули потерпілого одразу після ДТП, розповіли, що чоловік не міг пояснити, що з ним сталося за кермом. Також повідомили, що після аварії він отримав травму грудної клітини та втрачав свідомість на короткий термін. Однак від госпіталізації відмовився. 

Читайте також: У Зорі під час руху загорівся екскаватор (ФОТО)