Мертве немовля знайшли у Рівному. Воно лежало заховане в кущах неподалік відстійника на мікрорайоні Північний. Дитину, яка вже не подавала ознак життя, виявили працівники міліції.

У пакеті експерти несли мертве немовля. Як воно тут опинилось, зараз встановлюють працівники карного розшуку. Вже відомо, що породілля – 20-річна рівнянка Олена, яка проживає на мікрорайоні Північний. Дитину вона народила вдома у ванній кімнаті після чого попросила брата викинути немовля на вулиця.

Тоді ж у неї почалась гостра кровотеча – жінка була змушена звернутись за медичною допомогою. Її госпіталізували в другий пологовий будинок, таким чином про цей випадок дізнались і правоохоронні органи. Зараз породілля у важкому, але стабільному стані. При поступленні до медзакладу вона категорично заперечувала, що мала пологи. Та під тиском доказів була змушена у всьому зізнатись, - розповідають медики.

Рідні породіллі кажуть, що не знали про вагітність Олени. Останнім часом вона трошки погладшала, але особливого значення цьому не надали. Як кваліфікувати дії породіллі та її брата, який викинув чи то мертве, чи ще живе немовля, у міліції поки не знають. Тут чекають на результати судово-медичної експертизи – саме вона має встановити від чого і коли саме померла дитина. Втім, правоохоронці майже не сумніваються: уникнути кримінальної відповідальності фігурантам цієї справи навряд чи вдасться.