Фото ілюстративне
Зовсім скоро пацієнти з хронічною нирковою недостатністю зможуть проходити життєво важливу процедуру гемодіалізу у стінах КНП «Центральна міська лікарня» РМР.

Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Центральної міської лікарні.

"Усе завдяки співпраці із всесвітньо відомою компанією «Fresenius Medical Care», представництва якої розташовані у 120 країнах на базі більш ніж 4000 клінік. Медичний центр, що готується до відкриття буде відповідати найсучаснішим медичним стандартам. Це досягається застосуванням сучасного обладнання, розхідних матеріалів високої якості та здійсненням контролю за дотриманням всіх стандартів у процесі проведення гемодіалізу. А це означає, що хворі отримуватимуть необхідну допомогу високого рівня. Для людей, які мають ниркову недостатність, якісне надання гемодіалізу дозволяє забезпечити їх нормальну життєдіяльність та дає змогу в майбутньому бути готовим до проведення трансплантації", - йдеться у повідомленні.

Важливо відзначити те, що жителі міста Рівне та області будуть отримувати потрібну допомогу в даному медичному центрі - безкоштовно. Цю процедуру оплачуватиме держава через Національну Службу Здоров’я України (НСЗУ) шляхом укладання відповідного договору. Жодних коштів не буде залучено ні від лікарні, ні від бюджету міста чи області.

Читайте також: Цими вихідними у Рівному працюватимуть додаткові центри вакцинації